Днес бе последният ден за Ивана Симеонова на европейското първенство

...
Днес бе последният ден за Ивана Симеонова на европейското първенство
Коментари Харесай

Ивана Симеонова аут от финала на европейското по голф

Днес бе последният ден за Ивана Симеонова на европейското състезание по голф за дами. След неубедителна игра във вчерашния кръг трябваше да стане знамение нашата националка да продължи във финала, само че това не стана и по този начин присъединяване й в Словакия завърши.

Вчерашният кръг мина под огромно напрежение за българката, а играта й несъмнено не спореше. Без особени аргументи резултатът набъбна до +4 още през първата половина на кръга, а стремежът да бъде наваксано изоставането докара единствено до повече неточности и заключителен резултат от +11. Това изпрати Ивана надалеч обратно в класирането и опция за класиране измежду най-хубавите 60 за финала единствено на доктрина.



Днес играта на състезателката на Про Голф Спортен Клуб бе по-добра от през вчерашния ден, само че още след изиграването на първите 9 стана ясно, че кътът не може да бъде преодолян. Ивана довърши кръга без въодушевление и записа +7 за деня без особени пикове и падове в играта. Този резултат я класира на 135-о място и й даде основа за размисъл и подготовка на по-нататъшната подготвителна стратегия.

Дебютното присъединяване на Ивана Симеонова на европейско състезание бе добър късмет да се съпостави с най-хубавите в света и да направи своите заключения отсега нататък. Европейското турне за нея продължава идната седмица в Загреб, където в компанията на още три българки ще се бори за призово класиране на Европейския Тийм Шилд, самобитно европейско отборно състезание на младите народи в голфа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР