Днес бе открито 124-то Китайско изложение за внос и износ

...
Днес бе открито 124-то Китайско изложение за внос и износ
Коментари Харесай

Започна 124-то изложение за внос и износ в Гуанджоу

Днес бе намерено 124-то Китайско ревю за импорт и експорт в Гуанджоу, административния център на провинция Гуандун. В съпоставяне с предходните изложби, моделът и мащабът на актуалното остава непроменени, предава bulgarian.cri.cn.

Изложението, известно още като Кантонския панаир, ще се организира на три стадия. То се простира на повърхност от 1.185 милиона квадратни метра, разполага с 60 645 щанда и в него ще се включат 25 583 китайски и задгранични предприятия, сподели формален представител. Като знак на отварянето на Китай към света, Кантонският панаир се организира за първи път през 1957 година.

За миналите 40 години от старта на промените в Китай, то даде огромен принос за развиването на китайските предприятия по света, за разширение на вноса и износа на Китай и за построяването на отворената световна стопанска система. Тази година външната търговия на Китай резервира постоянен растеж, като през първите три тримесечия се е нараснала с 9.9% по отношение на същия интервал на предходната година.

Дестабилизиращите фактори в международната стопанска система и търговия обаче оказват огромно въздействие на износа на Китай, вижда се фрагментиране и персонализиране на поръчките на китайските предприятия. Прогнозира се, че броят на участниците в актуалното ревю ще остане постоянен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР