Днес бе истински оживено около центъра за лечение на наркомани

...
Днес бе истински оживено около центъра за лечение на наркомани
Коментари Харесай

Пред центъра за наркомани в Благоевград е тежко! Психопато, Лепичо и компания чакат за метадон, пълно е със спринцовки

Днес бе същински оживено към центъра за лекуване на наркомани в Благоевград, на групи най-закоравелите наркомани, които от години са на хероин, търсят метод да се оправят със зависимостта си, се подредиха на опашката за методон по стратегия и борейки се да понижат зависимостта си, и да оздравеят, написа struma.com.

Пръв дойде П. К. - Психопато, който повече от 20 години е на хероин, пристигна и 30 годишната Е. И. - Лепичо, която пък повече от 10 години е подвластна. Беше в Гърция, където сякаш работила по питейните заведения, какво се случило там, никой не знае, само че красивото преди време момиче се върна закоравяла наркоманка, унищожена и обезверена.

Над 10-тина младежи бяха пред центъра през днешния ден, млади, които имат вяра за изцеление и за облекчение на страданието по време на рецесия и абстиненция. Тъжна панорама бе към центъра през днешния ден. Мястото нееднократно е предизвиквало мненията на благоевгадчани, възмутени от разхвърляните към центъра спринцовки. Вероятно откакто си получат метадона, подвластните, изхвърлят спринцовките безсистемно в региона и стряскат минувачите. Броят на подвластните в регионалния център непрестанно се усилва, разясняват лекари.

Както БЛИЦ заяви, наркоман направи опит да убие вуйчо си Иван и леля си. Нарани ги с нож по главата и ръцете, изпаднал в дива гняв.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР