Днес бе даден старт на информационно-образователната кампания „Аз събуждам България”,

...
Днес бе даден старт на информационно-образователната кампания „Аз събуждам България”,
Коментари Харесай

Султанка Петрова: Младите хора не трябва да си мерят чантите и обувките, а образованието

Днес бе даден старт на информационно-образователната акция „ Аз разсънвам България”, която получи формалната поддръжка на Министерство на труда и обществената политика, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя е ориентирана към младежите на възраст сред 18 и 29 години, като задачата е те да се насочат към личностно развиване, предприемачество и финанси. Тези съществени акценти могат да се осъществят посредством неофициално обучение и обществено предприемачество. Инициативата се организира под патронажа на заместник-министъра на труда и обществената политика доктор Султанка Петрова, депутата от Българска социалистическа партия Михаил Христов и други.

Зам.-министър Петрова прикани младежите да извърнат повече внимание на образованието. "За да държим ориста си в наши ръце, би трябвало доста да се учим и трудим. През последните години в България се трансформираха полезностите. Започнахме да си мерим чантите и обувките, само че в случай че желаеме смяна, би трябвало да мерим образованието си. Българите би трябвало да се върнат към своите корени и към идентичността си. Това ще стане с доста воля и обучение ", безапелационна беше доктор Петрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР