Днес българският национален отбор ще изиграе контрола с тима на

...
Днес българският национален отбор ще изиграе контрола с тима на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ирландия - България

Днес българският народен тим ще изиграе контрола с отбора на Ирландия. Двубоят във Англия стартира в 21,45 часа наше време.
Двубоят Ирландия - България може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Очаква се треньорът ни Красимир Балъков да направи куп промени в състава спрямо евроквалификацията против Англия, в която отборът ни бе съкрушен с 4:0. Очаква се дебют за отбора да направи вратарят Христо Иванов, който е на 37 години. Завърналите се в състава Георги Миланов и Георги Терзиев също се чака да запишат първи минути под управлението на Бала. Божидар Краев пък би трябвало да води офанзивата, като Бала ще продължи да залага на скица с подправена деветка.
На снощната подготовка селекционерът трябваше да реши какво е положението на Ивелин Попов, Вандерсон и още няколко от титулярите от последната среща, с цел да вземе решение дали може да заложи на тях и в Дъблин от първата минута. Целта на бронзовия медалист от Съединени американски щати 94 е да даде късмет на всички извикани, с цел да ги види с националната фланелка и да знае на кого ще може да разчита за в бъдеще.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР