Днес българските спортни фенове ще стискат палци за уникална цел

...
Днес българските спортни фенове ще стискат палци за уникална цел
Коментари Харесай

Стискаме палци на Олимпиадата за уникална цел... да не сме последни

Днес българските спортни почитатели ще стискат палци за неповторима цел пред женската ни щафета в биатлона на 4х6 км. Основната задача пред Емилия Йорданова, Даниела Кадева, Стефани Попова и Десислава Стоянова е да не приключи на последното място.

Нашите започват от последната (шеста) редица дружно със Словакия и Съединени американски щати. Втората им задача е да не позволен да бъдат затворени с една обиколка и да могат да завършат надпреварата. Стартът на женската щафета в биатлона е в 13:15 часа българско време.

От началото на сезона нашето каре е взело участие и в трите надпревари за Световната купа. За страдание във всяко едно от тях беше затваряно с една обиколка от лидерките. Това значи, че задачата пред българките на Олимпиадата е извънредно сложна.

БЪЛГАРИТЕ В ПЬОНГЧАНГ 2018 НА 22 ФЕВРУАРИ
ИМЕ ДИСЦИПЛИНА ЧАС/РЕЗУЛТАТ Алберт Попов Алпийски ски, слалом, мъже отпада в първия манш Камен Златков Алпийски ски, слалом, мъже отпада в първия манш Десислава Стоянова, Емилия Йорданова, Стефани Попова, Даниела Кадева Биатлон, щафета 4х6 км, жени 13:15 часа
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР