Днес българските геймъри в Counter-Strike изиграха един доста силен ден.

...
Днес българските геймъри в Counter-Strike изиграха един доста силен ден.
Коментари Харесай

Чудесно представяне от българите в CS:GO

Днес българските геймъри в Counter-Strike изиграха един много мощен ден. сички отбори зарадваха своите почитатели с победи, а видяхме и класиране на крачка от Мейджър.

Отборът на 500 Esports дебютира сполучливо с новия си треньор Денис " Grashog " Христов, откакто нашите момчета се оправиха с GRGECHI на Костадин " rafftu " Турбинов и Валентин " viltrex " Цветанов. Срещата завърши при 2:0 и по този начин отборът на niki1 продължава в LB на RES, а в идващия кръг от борбата за BLAST ще срещне изгубилия от двойката Партизан - Nexus.
 Денис Денис " Grashog " Христов е новият ментор на 500
Партизан с Калин " KalubeR " Ерендицов и Виктор " Duplicate " Митев също реализира триумф. " Гробарите " надделяха с 2:1 амбициозния и възобновен Godsent. С тази си победа сръбският гранд си резервира място за борба с 9INE в EDC.

VOYVODA също имаше шанс през днешния ден. " Лъвовете " по никакъв начин не се затрудниха и реализираха рутинно 2:0 против Budapest Five в дуел от CCT SE Series 3. С 2:1 победа в същия шампионат взеха и геймърите от Katuna с победа над Websterz.

Калоян " POP0V " Попов и Милен " fl4shback " Тодоров класираха на затворената подготовка за Мейджъра в Париж, проведен от BLAST, своя Ooredo Thunder. Геймърите ще стартират от на следващия ден играта си против най-хубавите от Близкия Изток.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР