Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в

...
Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в
Коментари Харесай

Връчиха чисто нов луксозен автомобил от тотото в Добрич, утре празникът е във Варна

Днес Български състезателен тотализатор провежда специфичен ден за облаги в Добрич. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов първокласен автомобил " Форд Мондео " от 20-ия тираж на " Тото 2 – 6 от 49 “. СПОРТ ТОТО трансформира деня в същински празник за жителите и гостите на Добрич с доста награди, музикални осъществявания, лотария и благоприятни условия за повече облаги. Букет от добруджански танци сервира на съгражданите си Фолклорен танцов клуб " Тончеви “, гр. Добрич.

Името на късметлията, който си потегли с нова кола от празника в Добрич, е Марияна Димитрова. Тя е на 63 години, от село Победа. В момента е безработна, неотдавна се е завърнала от Италия. Играе от доста години в игрите на СПОРТ ТОТО. Късметлйските цифри на Марияна са рождените дати на синовете и внуците й, само че от време на време ги сменя.

Печелившият си фиш Марияна е пуснала в тото пункта в село Победа. След тиража нейна добра другарка я попитала дали го е проверила, защото в селото се е паднал първокласен автомобил. Тя направила информация в интернет, а с цел да е сигурна, помолила и синът й, който живее в Германия, също да удостовери, че печели. Марияна няма шофьорска брошура, само че се радва, че в този момент мъжът й ще може да я вози в чисто новата им кола.

" Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО да имат шанс и някой ден да са на моето място “, сподели Марияна. Ключовете от елегантния автомобил връчи персонално районен шеф на Български състезателен тотализатор Петя Иванова.

От специфична " ТОТО лотария “ Петър Сарийски си завоюва огромната премия – страховит караоке сет, за незабравими празненства. Той е непрофесионален музикант и показа, че детската му фантазия е била да се занимава с музика. За страдание, Петър не е съумял да съобщи пристрастеността си на своя наследник. Зарече се обаче да подари караоке сета на своя внук, надявайки се да види изпълнени фантазиите си за музикант в къщата.

СПОРТ ТОТО продължава своето турне в Северна България и ще зарадва жителите на още два града. Утре от 12 ч. екипът на тотализатора ще провежда празник в град Варна в кв. " Аспарухово “, Аспарухов парк, а точно на Цветница – в град Ловеч на централния площад, още веднъж по обяд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР