Днес българската обич към Русия е изправена пред невероятно изпитание.

...
Днес българската обич към Русия е изправена пред невероятно изпитание.
Коментари Харесай

Малинов: Днес българската обич към Русия е изправена пред невероятно изпитание

Днес българската любов към Русия е изправена пред необикновено тестване. Това написа във фейсбук ръководителят на " Русофили " Николай Малинов.

Представители на Национално придвижване „ Русофили “ излязоха на шествие в центъра на София. Малко по-късно пред постройката на президентството се организира протест за взаимност с Украйна. Хората приканиха да сме обединени и да отбележим дружно 3 март, съобщи през днешния ден.бг.

„ Днес още веднъж с горделивост изричаме признателност към предците ни, които през всичките 500 години на иго резервираха достолепие, религия и писменост! 3 март е знак на българската воля, на българския дух! Няма друга дата, която да събира в подобен букет паметта за предишното с вярата за почтено бъдеще! Нека през днешния ден се поздравим с националния ни празник и да отворим необятно сърцата си за нашата освободителка Русия! Русия освен проля кръвта на хиляди свои синове и дъщери, с цел да строши веригите на своя православен и славянски брат – българския народ. За две години и половина Русия построи страната ни, армията, флота, Академията на науките, цялата администрация и ни остави да се развиваме сами по този начин, както считаме, че е най-добре за самите нас “, написа Малинов.

„ Днес българските благодарност и любов към Русия са изправени пред необикновено тестване. Следствие на голяма идеологическа, политическа и финансова обработка българското общество, представлявано от своите държавни институции, от десетилетия е впрегнато в русофобска нервност, непознати на българската памет, нематериалност и ползи. Западът, в това число и нашите общност и страна си затвориха очите пред сатанизирането на Русия и пред геноцида против рускоезичното население в Украйна, проведен от националистически фашизирани сили. Реакцията през днешния ден на Русия на това, което се случва цели осем години с рускоезичното население и по-специално в Донбас, има темперамент на Освободителна война. За народа на Донецката и Луганската републики това, което през днешния ден се случва с него, е съизмеримо за нас, българите, с Априлското въстание. Преди век и половина Русия освободи нас, през днешния ден Русия освобождава рускоговорящите в Украйна “, написа още Малинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР