Днес България излиза за втората си контрола в Катар срещу

...
Днес България излиза за втората си контрола в Катар срещу
Коментари Харесай

Сериозен тест за България в Доха

Днес България излиза за втората си контрола в Катар против международния вицешампион Хърватия. За възпитаниците на Ясен Петров следва извънредно сериозен тест. Това е финален късмет за наставника да опитва със състава преди началото на мачовете от Лигата на нациите, където пред " Лъвовете " е сложена задачата да се борят за първото място в своята група 4 в Лига " С ".

Националите по никакъв начин не впечатлиха в първата си инспекция против домакина Катар. Отборът ни загуби с 1:2. На моменти имаше някои проблясъци в играта ни, само че общото усещане бе, че националите не бяха на нужното равнище. Сега те ще би трябвало да покажат много по-различно лице, тъй като против тях застава извънредно класен противник. В последните години Хърватия се трансформира в един от най-силните тимове в Европа, а за какво не и в света. Доказателство за това е и второто им място на последното международно състезание в Русия преди четири години. Ако нашите момчета не покажат по-стабилна игра, рискуват да запишат тежко проваляне, което ще се отрази много отрицателно на самочувствието им, което и сега не е изключително положително.
 Христо Стоичков и Лотар Матеус ще гледат националите в Доха
Христо Стоичков и Лотар Матеус ще гледат националите в Доха

Двубоят с Хърватия е през днешния ден от 17:00 часа



Днешният конфликт ще бъде под №9 сред България и Хърватия. Равносметката за нашия тим не е по никакъв начин добра. Досега можем да се похвалим единствено с 1 победа против " Шахматистите ", като в това време сме записали 5 загуби и 2 равенства, а головата разлика е 5:16. Последният дуел бе на 10 октомври 2015 година в Загреб, когато домакините ни отнесоха с 3:0 в европейска подготовка.
 Снимка 534641
Източник:

Двубоят сред Хърватия и България е през днешния ден от 17:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 3.

Вероятни сформира:

България: Вуцов, Йорданов, Димитров, П. Христов, Орачев, Чочев, Янков, Неделев, Йомов, Десподов, А. Илиев

Хърватия: Ивушич, Шкорич, Вида, Чалета-Цар, Юранович, Баришич, Моро, Майер, Пашалич, Влашич, Ливая

Стадион: " Едюкейшън Сити Стейдиъм ", Доха

Съдия: Хамис Мохамед Ал-Мари (Катар)

Начало: 17:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР