Днес България е "Кристи"! Жестокото убийство на 7-годишното момиченце от

...
Днес България е "Кристи"! Жестокото убийство на 7-годишното момиченце от
Коментари Харесай

Потресаващите гаври с малки деца, които изплуваха покрай случая "Кристи"

Днес България е "Кристи "! Жестокото ликвидиране на 7-годишното момиченце от сливенското село Сотиря, което бе пребито до гибел и изнасилено от 21-годишен умопобъркан, комшия, родственик, съселянин, раздруса България.

Бруталното и цинично закононарушение, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод сплоти хората в изговаряне на присъдата на 21-годишния Мартин Трифонов - гибел, мъчения, клада, доживотна присъда, обществено ампутиране на члена му, инквизиция и други.

Цяло село знаело, че Мартин краде, че е неприятно момче, че лежал в пандиза за блудничество над момиче, полицията също, само че ограничения никакви. Един жесток нарушител остана ненаказан, до момента в който не стори страшното закононарушение и не погуби едно ангелче с чиста душа.

Случаят "Кристи " повдигна куп въпроси към насилието над децата. Според статистиката 50-60 деца в България стават годишно жертва на всевъзможен тип принуждение. Мерките към предварителната защита в това отношение са ненавременни, а заспалите дейностите на институциите - пагубни, написа struma.com.

За 6 години, едвам 33 деца, са разпитани за принуждение в Синята стая на Благоевград, а обстоятелствата сочат, че жертва на принуждение са доста повече малолетни и малолетни деца.

Случаят "Кристи " ни напомни потресаващата подигравка отпреди години, когато вуйна от Благоевград изнасилвала редовно 11-годишния си племенник, с цел да го направи мъж. И всичко това се случвало пред очите на родния му татко.

Родителят му го принуждавал да гледа интимни подиуми сред него и вуйна му с "възпитателна цел ", по този начин щял да стане мъж, разкриха от държавното обвиняване. В пияно положение вуйна му Мария пък събличала редовно племенника си, опипвала го и го насилвала да прави същото с нея, под зоркия взор на бащата извратеняк.

Унизителната подигравка с малолетното момче нанесе съществени контузии върху душeвността му. Сексуалното принуждение вкъщи, може да докара до отклонения, демонстрирани от изнасилвача и палач на Кристи.

Подобни контузии притъпяват възприятията на децата, а претърпяното се изражда до степен извънредно разюздано държание, лишено от задръжки, такива хора се евентуални грубо нарушители, психопати и социопати.

Крехката детска душeвност не може да се оправи с сходни неща, по тази причина насилието в фамилията е главната причина за сходни дейности на младежи, споделят психолози.

Баща от Петрич пък в нетрезво положение разруши черепа на 2-годишно дете, изливайки върху него експанзията си, детето оцеля, само че ще продължава да живее в семейство, където животът му е заплашен.

Агресията измежду подрастващите в учебно заведение, в нощни заведения, на улицата е плашеща. Миналата година един случай от Пето учебно заведение в Благоевград потресе регионалния център. 15-годишни ученички пребиха свиреп съученичката си Зорка, тъй като не желала да е като тях - да прави орална обич с момче, което те посочвали.

Майката на Зорка събра кураж и проговори пред медиите, последваха срещи с родители и учители и казусът като че ли се не помни.

Двама мъже от Благоевград изнасилиха 12-годишно момиче. Предисторията е като тази на Кристи, само че момичето оцеля, само че белязано с контузията за цялостен живот. Цикатриксите от претърпяния смут ще и припомнят за бруталната подигравка и е незнайно в каква посока ще изкривят душeвността ѝ.

Тогава 12-годишното момиче било в дома на братовчедка си. Тръгнала си към 22.00 часа. Пътят към дома ѝ минавал пред двора на къщата на 29-годишния Стойчо. Навън било мрачно и до момента в който вървяла по улицата Стойчо я хванал за косата й и запушил устата с ръка.

Започнал да я дърпа към вътрешността на къщата си и я вкарал в една от стаите. Сложил я да седне на един стол, вързал ръцете й зад тила с въже (сезал). На устата й залепил тиксо, с цел да не може да вика. След това излязъл от стаята и заключил вратата с катанец. Момичето останало единствено в стаята. След няколко минути в стаята влезнали Стойчо и съучастникът му Калоян - на 30 години.

Двамата изнасили 12-годишното момиче, като използвали мощ и страховити закани. Около час по-късно развързали ръцете на жертвата, махнали тиксото от устата й и я пуснали да си върви. Заплашили я, че в случай че каже на някого за случилото се, ще я убият, ще отрежат главата на татко й и ще възпламенят къщата на фамилията ѝ.

Ами дребният 3-годишен Сашко от Сандански?! Помните ли го?! Изнасилван редовно от татко си Костадин.. Случай, които преди години разплака България. Детето след всеки "полов акт ", който Костадин осъществявал с него, попадаше в болница. Никой не вярваше, че кръвотеченията от детенцето са резултат от бруталните дейности на татко му Костадин.

Лекарите търсиха заболяване, до момента в който полицията не откри следи от дейностите на бащата. 12 години затвор получи извергът, който с години се кри в чужбина, с цел да не получи наказване за това, което направи с детето си.

Слава богу, през днешния ден Сашко е добре, развива се добре в ново семейство, което с грижите си, прави всичко допустимо детето да не помни. Травмата да бъде излекувана.. Доколкото е допустимо...

Системни побоища пред децата, закани, принуждение, същински пъкъл на земята претърпяха и двете деца на един урод от гърменско село. Манчо Панюков закла синовете си, жена си безжалостно и кръвожадно, а след това възпламени къщата си. Този смут и до през днешния ден кара хората да настръхват.

Касапинът затри фамилията си, за чийто проблеми всички в селото са знаели и мълчали... Когато стана страшното се разприказваха... всичко знаеха.

Има десетки потресаващи случаи на територията на региона с деца, станали жертва на принуждение, десетки произшествия, нанесли непоправими контузии в нежната душeвност на децата и довели до осакатяването им.

Днес България е Кристи... Един без време убит ангел, претърпял неизразим смут преди да отлети... И всички ние ставаме безмълвни очевидци на нещастия като тази.. Дали можехме да я предотвратим?!

Защо мълчим пред насилието у съседите.. пред писъците на пребитата брачна половинка и измъчваното дете... Защо бягаме от отговорността да съобщим в полицията за всяка форма на принуждение към нас?! Има ли отговорни за гибелта на Кристи?! За страданието на децата и ненаказаното принуждение върху тях..

Каква присъда заслужават тези, които бият, убиват и изнасилват деца. Кристи напомни.... виновността ни!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР