Днес България беше център на 3D технологиите. Българите, които спечелиха

...
Днес България беше център на 3D технологиите. Българите, които спечелиха
Коментари Харесай

Конференция за триизмерни технологии се проведе в София

Днес България беше център на 3D технологиите. Българите, които завоюваха софтуерен " Оскар " за основаването на 3D програмен продукт, събраха най-големите интернационалните компании на конференция.

София

Бъдещето не е в 3D технологиите. Защото те към този момент са сегашното. В игрите, които играем, светът е нарисуван по този начин, че да може да бъде прегледан. Най-просто обяснено. А най-точно обяснено могат да ни го кажат българите, които сътвориха собствен 3D програмен продукт.
Петър Митев, съосновател на български програмен продукт за основаване на 3D визуализации: Нашият програмен продукт е това, което кара този виртуален свят да заживее, да видите същинската картинка.
И по този начин - българите дали нещо на света. И света не пропуснал опцията да се възползва.

Петър Митев, съосновател на български програмен продукт за основаване на 3D визуализации: Най-големите автомобилни компании вършат своите маркетинг брошури, видеа и по този начин нататък, с помощта на нашия програмен продукт и ние сме в доста положителни връзки с тях.

С български програмен продукт и на българска територия са направени някои фрагменти, които към този момент са на международната сцена.
Лазарин Кушев, основател на образни резултати: Като тези, които можем да забележим в Хелбой - това е последният план, по който работихме. Софтуери от вида на този, който се създава тук в последните години, извънредно доста дръпнаха и на международно равнище.
Затова през днешния ден на тази конференция имаше хора, които вършат коли, филми и игри за милиони. Те знаят за България с помощта на тези българи, които задоволително рано са се научили да живеят сегашното с взор към бъдещето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР