Днес автомобилният гигант (Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding), който обединява

...
Днес автомобилният гигант (Zhejiang Geely Holding Group (Geely
Holding), който обединява
Коментари Харесай

Гигантът Geely лансира нова глобална марка електромобили

Днес автомобилният колос (Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding), който сплотява Geely Auto Group, Volvo Car Group и Geely New Energy Commercial Vehicle Group) показа пред света напълно новата си марка Geometry, която ще предлага, в световен мащаб, изключително и единствено електрически автомобили.

Успоредно с анонсирането на новата си марка Geometry в Сингапур, от Geely разкриха подробности за първото й пазарно предложение, наречено Geometry A, което обещава да предложи самостоятелност в електрически режим от 500 километра. Моделът ще се предлага в две основни версии- общоприет пробег (410 км) и удължен (500 километра), както и в шест нива на съоръжение.

Задвижването на Geometry A е поверено на задвижваща система с мощ от 120 кВт или 163 конски сили и въртящ миг от 250 Нм, електрическият автомобил ще бъде в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 8.8 секунди. С помощта на система за бърз заряд, презареждането на батерията от 30 до 80% ще се реализира за 30 минути.

От Jeely анонсират, че до 2025 година, в портфолиото на Geometry ще бъдат включени 10 изцяло електрически модела, в това число седани, SUV и кросовър коли, както и многофункционални (MPV).

Geometry A ще се предлага с богат набор системи за дейна и пасивна безопасност, включително автоматична спирачна система с различаване на пешеходци, автоматизирани фарове, система за предизвестие при заплаха от удар, полуавтономно ръководство (L2+) и други.

От Geely споделят, че все още има повече от 27 000 поръчки за закупуването на Geometry A, като 18 000 от тях са направени от чуждестранни клиенти, включително от Сингапур, Норвегия, Франция и други.

Базовата цена на Geometry A в Китай (без данъчни облекчения) е избрана на 31 250 щатски $. Най-евтината версия на модификацията на електрическия автомобил с удължен пробег е 34 200 $, а най-скъпата е 37 200 $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР