Днес автомобилният гигант General Motors разпространи първата снимка и видео на интериора

...
Днес автомобилният гигант General Motors
разпространи първата снимка и видео на
интериора
Коментари Харесай

Без волан и без педали: Автономната кола на GM идва през 2019

Днес автомобилният колос General Motors разпространи първата фотография и видео на интериора на “първия в света подготвен за производство автомобил, който няма волан и педали ”.

От GM споделят, че автомобилът (четвъртото поколение на самостоятелната разработка Cruise AV) е основан през цялото време като подобен, който да бъде в положение да функционира безопасно независимо, без лидер, волан, педали или контролни уреди.

От General Motors анонсират също по този начин, че компанията е пуснала петиция към американското транспортно министерство, с която показва предпочитание за въвеждане на автономните си коли през 2019 година.



В специфичната си презентация , GM разкрива подробности към плана си, в това число и информация за това, че автономните коли на гиганта- изцяло електрически въз основата на Chevrolet Bolt, ще разполагат със система за записване на информация от протичащото се на две равнища, детайлности за това по какъв начин ще се “държи ” транспортното средство при положение на пътен случай, за отбраната, която ще предложат колите на лидера и неговите спътници, за кибер-сигурността на екосистемата, която е транспортното средство, за обмяната на информация и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР