Днес автомобилният алианс Renault-Nissan-Mitsubishi обяви, че стартира въвеждането в масовите си автомобили

...
Днес автомобилният алианс Renault-Nissan-Mitsubishi
обяви, че стартира въвеждането в
масовите си автомобили
Коментари Харесай

Алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi стартира иновативна платформа за автомобилна свързаност

Днес автомобилният алианс Renault-Nissan-Mitsubishi обяви, че започва въвеждането в масовите си коли на новаторската и високотехнологична облачна услуга за автомобилна съгласуваност Alliance Intelligent Cloud.

От Алианса разясняват, че първите модели, които ще получат технологията Alliance Intelligent Cloud, ще бъдат напълно новото поколение на хитовия за Renault модел , както и някои от модификациите в Европа и Япония на първия в света всеобщ 100% електрически автомобил в света- Nissan LEAF. Поетапно, платформата Alliance Intelligent Cloud ще бъде налична на всичките към 200 пазара на които участват марките на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi

Автомобилите, които разполагат с технологията Alliance Intelligent Cloud, разработена съвместно с Microsoft, ще могат да се възползват от редица улеснения и отдалечени услуги, включително достъп до интернет, усъвършенствана дистанционна диагностика, непрестанно и своевременно възобновяване по въздуха, достъп до инфо-развлекателни услиги и други. Високотехнологичната платформа е в положение да подсигурява и база за употребата на изкуствен интелект, бърз анализ на зародили обстановки, нови измерения във връзка с свързаността в навигационните услуги, както и общо по-бързо и дейно въвеждане на нови иновативни услуги.

"Днес ние разпростирам една платформа за автомобилна съгласуваност, която ще трансформира цифровото преживяване за клиенитте на Renault, Nissan и Mitsubishi ", коментира Кал Мос, глобален вицепрезидент на Alliance Connected Vehicles. "Със сътрудничеството си с Microsoft ние представяме най-мощната и с бъдещ потенциал платформа за автомобилна свързаност ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР