Днес английският производител на екзотичната спортна Atom- Ariel Motor Company, разкри първите

...
Днес английският производител на
екзотичната спортна Atom- Ariel Motor Company,
разкри първите
Коментари Харесай

Ariel Atom 4 идва с двигател от новата Honda Civic Type R

Днес британският производител на екзотичната спортна Atom- Ariel Motor Company, разкри първите детайлности за новото поколение на емблематичния си модел.

С нов и аеродинамично оптимизиран екстериор, Ariel Atom 4 идва с напълно нови окачване, шаси, кормилна и спирачна система, а задвижването му е поверено на двигателя, инсталиран под предния похлупак на изцяло новата , и който е в състояние да генерира максимална мощност от 320 конски сили.

“Atom 4 съставлява най-голямата смяна, която сме представяли от лансирането на оригинала през 1999 година ”, коментира Саймън Сондърс, шеф на Ariel Motor Company. “Това е в действителност е една напълно нова кола, като действително има единствено три елементи, които са пренесени от предходния Atom- педалите на съединителя и спирачката, и капачката на резервоара ”.

Новият Ariel Atom ще продължи да се произвежда във Англия, но спортният автомобил ще се сглобява също така и в Южен Бостън, Вирджиния, като тези бройки ще бъдат предопределени за пазара на Съединените Американски Щати и Канада.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР