Днес Ален Делон навършва достолепните 84 години. Името на френския

...
Днес Ален Делон навършва достолепните 84 години. Името на френския
Коментари Харесай

Един секссимвол на 84: честит рожден ден, Ален Делон!

Днес Ален Делон навършва достолепните 84 години.

Името на френския артист, режисьор, сценарист, продуцент и артист е анаграма на “le don” (дарбата) и постоянно се счита, че е негов псевдоним . Това обаче е рождената фамилия на секссимвола на 60-те.

Вижте най-вдъхновяващите цитати на Ален Делон ТУК >>>

През 1958 година при снимането на кино лентата Кристина Делон се среща с австрийската актриса Роми Шнайдер, а от 20 март 1959 година двамата са сгодени. По време на тяхната връзка Ален има любовна спекулация с немската певица и фотомодел Нико, която на 11 август 1962 година ражда наследник на име Кристиан Аарон Булон.

 Ален Делон Getty

Делон е опровергал своето бащинство, само че Нико продължава да твърди, че той е бащата. През декември 1963 година след близо 5-годишен годеж Делон и Шнайдер завършват връзката си.

На 13 август 1964 година Ален се дами за Натали Бартелеми, родена на 1 август 1941 година в Мароко - известната френска актриса и модел, позната като Натали Делон. Един месец по-късно им се ражда наследник Антони. На 25 август 1968 година Ален и Натали се разделят и от 14 февруари 1969 година са разведени.

Интимни приятелки на Делон са били актрисите Мирей Дарк и Ан Парийо. След това на 51 години той се дами за холандската манекенка Розали ван Бреемен и е с нея съвсем 15 години (1987 - 2001). По това време е почетен с най-високите награди в кариерата си.

През последните години Ален Делон е прочут освен като превъзходен артист, само че и като сполучлив предприемач. Под неговата комерсиална марка "AD " се създават доста артикули като парфюми и цигари. Той ръководи и лична авиолиния. Почитателите на творби на изкуството високо правят оценка сбирката на Делон. В частност, през 2007 година артистът е продал част от своята сбирка от картини за към 9 милиона евро.

Той нееднократно е споделял, че има вяра в джентълментството, че обожава дамите, само че е желал да даде цялата си обич единствено на една-единствена. Животът обаче има други проекти за този мъж и той претърпява много в своя житейски път.

Днес ще ви срещнем с някои от най-мъдрите и същински мисли на артиста за живота, които сигурно ще ви разчувстван.

 Ален Делон Getty

„ Обичам да ме обичат по този начин, както аз се обичам “ е един от обичаните ни цитати от великия артист.

Вижте още негови изявления ТУК.

–––>>> Към цялостния лист с цитати от Ален Делон

Автор: Росица Костадинова
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!)  Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Кралица на шопинга Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия?  За да не сме старомодни: Как да съвместим вярно обувките с облеклото Тема ноември 2019 За да не сме старомодни: Как да съвместим вярно обувките с облеклото Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР