Днес акад. Денков и Мария Габриел ми вдъхват доверие, че

...
Днес акад. Денков и Мария Габриел ми вдъхват доверие, че
Коментари Харесай

Петков: Днес акад. Денков и Мария Габриел ми вдъхват доверие, че съединението е възможно, когато най-талантливите започнат да работят заедно

Днес акад. Денков и Мария Габриел ми вдъхват доверие, че съединението е допустимо, когато най-талантливите стартират да работят дружно, с цел да изведат България напред. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков от парламентарната естрада. Той показа кандидатурите на двамата, които са номинирани за министър председател и вицепремиер на ротация от девет месеца, съобщи Българска телеграфна агенция.

Големият гений се вижда и в състава на министрите, уточни Петков .

" Ако в Народното събрание дадем по-дълъг живот на това държавно управление, България може да бъде трансформирана. България може да бъде в Шенген, България може да има бюджет с недостиг под 3 %, без да се пести от пенсии и без да се подвигат налозите “, разяснява съпредседателят на Политическа партия.

България може да стартира още веднъж своя напредък в районното развиване, а младежите да виждат своето развиване в страната, а не отвън нея, добави той.

За задачата уточни, че би трябвало да лимитират острото политиканстване и да стартират да вършат законодателство, което да съпътства това държавно управление. 

Дълбоко имам вяра, че България е страна с доста ярко бъдеще, съобщи Кирил Петков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР