Днес адвокатите на Доналд Тръмп ще изложат тезата си защо

...
Днес адвокатите на Доналд Тръмп ще изложат тезата си защо
Коментари Харесай

Защитата на Доналд Тръмп излага аргументите си пред Сената

Днес юристите на Доналд Тръмп ще изложат тезата си за какво някогашният президент на Съединени американски щати не е отговорен за подстрекаване към смъртоносните протести в Капитолия. В събота Сенатът ще организира окончателното гласоподаване за импийчмънт на Тръмп, съобщи ``Ройтерс``.

Адвокатът на Тръмп Дейвид Шон съобщи, че на правния екип ще са му нужни от ``три до четири часа``, с цел да изложи отбраната си, а не 16, както направиха демократите. Според юристите реториката на някогашния президент е предпазена от Първата корекция за свободата на словото и действията на поддръжниците на Тръмп не би трябвало да се свързват с думите му.

За разлика от демократите, които се надяваха да привлекат републиканските сенатори на своя страна с невиждани до момента фрагменти, изобразяващи насилието по време на щурма на Капитолия, юристите на Тръмп чакат, че към този момент са си обезпечили нужните гласове за оправдателна присъда, защото множеството републикански сенатори споделят, че

Очаква се през днешния ден водещата роля в отбраната на Доналд Тръмп да бъде поета от Дейвид Шон, защото някогашният президент, който гледа процеса по малкия екран от резиденцията си в Калифорния,.

Екипът също възнамерява да покаже видео, в което водачите на демократите употребяват изразителност, сходна на тази на Тръмп, съобщи източник, непосредствен до правния екип на някогашния президент, представен от Си Ен Ен. Кадрите включват водача на болшинството в Сената Чък Шумер, който съобщи пред Върховния съд на Съединени американски щати предходната година: ``Искам да ви кажа, Горсъч, Кавано, освободихте вихъра и в този момент ще платите цената. Няма да разберете какво ви е блъснало, в случай че продължавате с тези ужасни решения``, визирайки съдиите от Върховния съд Нийл Горсъч и Брет Кавано.

Коментарите на Шумер не доведоха до принуждение, само че екипът на Тръмп възнамерява да ги използва като образец, че някогашният президент на Съединени американски щати не е предиздвикал ядосаната навалица да се насочи към Капитолия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР