Днес АББ и “Ериксон” укрепиха своите дългогодишни взаимоотношения с подписването

...
Днес АББ и “Ериксон” укрепиха своите дългогодишни взаимоотношения с подписването
Коментари Харесай

АББ и Ericsson обединяват сили, за да ускорят безжичната автоматизация за гъвкави производства


Днес АББ и “Ериксон” укрепиха своите дългогодишни взаимоотношения с подписването на на Меморандум за съгласие на ревюто Hannover Messe 2019. Сътрудничеството ускорява взаимната визия на двете компании за бъдеще на гъвкаво произвеждане с високо усъвършенствана автоматизация и безжична връзка

Допълнителни технологии и опит ще ускорят индустриалната екосистема по нейния път към реализацията на преимуществата на Индустрия 4.0 и 5G, отключвайки нови бизнес благоприятни условия

Интелигентна автоматизационна система, ситуирана в индустриалната база на “Ериксон” в Талин, Естония, употребява напълно автоматизирана гъвкава роботизирана клетка на АББ

АББ и Ericsson ускоряват своя ангажимент за ускорение на индустриалната система към гъвкава безжична автоматизация, която ще даде опция за по-силни свързани услуги, промишлен Интернет на нещата и технологии на изкуствен интелект в бъдеще.

Партньорите подписаха Меморандум за съгласие по време на Hannover Messe 2019, затвърждавайки взаимната си визия за гъвкаво произвеждане на бъдещето с автоматизация и безжична връзка. Сътрудничеството идва по време на ерата на Индустрия 4.0 и 5G свързаността, които разрешават на предприятията да осъществят нараснала продуктивност благодарение на автоматизацията и дигитализацията.

Меморандумът за съгласие удостоверява единодушието на сътрудниците да продължат своето мощно съдействие в региона на изследователската активност, да търсят и откриват нови усъвършенствания в индустриалните процеси и автоматизацията, както и да разкриват нови бизнес благоприятни условия за индустриалната екосистема.

“Много се вълнуваме да разтеглим партньорството си с Ericsson в миг, в който светът се доближава от ден на ден към ерата на 5G технологиите”, показа основният изпълнителен шеф на АББ Улрих Шписхофер. “Лидерството на АББ в цифровите браншове, съчетано с революционните достижения на Ericsson в областта на свързаността, ще разкрие нови благоприятни условия пред клиентите да покачат своята продуктивност и конкурентоспособност посредством дигитализиране на активността си.”

“Ericsson и АББ към този момент имат устойчиво съдействие в изследователската активност за 5G и технологии за промишлен Интернет на нещата”, съобщи Бьорже Екхолм, президент и основен изпълнителен шеф на Ericsson. “С този Меморандум за съгласие ние ускоряваме нашето партньорство, с цел да ускорим индустриалната екосистема по нейния път и да осъществяваме цялостния капацитет на гъвкавата автоматизация, отключвайки нови бизнес благоприятни условия с помощта на комбинирането на 5G и Индустрия 4.0.”

Двамата сътрудници към този момент форсират въвеждането на ново потомство интелигентни индустриални технологии, образец за което е интелигентната автоматизационна система, която Ericsson употребява в своята индустриална база в Талин, Естония. АББ даде напълно автоматизирана гъвкава роботизирана клетка, която сглобява 5G радиоприемници за Ericsson.

На ревюто Hannover Messe 2019 АББ и Ericsson показват своите най-нови и най-иновативни технологии и показват по какъв начин отварят вратите на “завода на бъдещето” с най-новите гъвкави роботизирани решения, безжични технологии, 5G, промишлен Интернет на нещата и технология за ръководство на придвижването.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач с изчерпателен портфейл от артикули за цифровите браншове. С история на нововъведения от над 130 години, АББ през днешния ден е водач в цифровите браншове с четири насочени към клиента и водещи в международен мащаб бизнес посоки: “Електроснабдяване и електрообзавеждане”, “Индустриална автоматизация”, “Задвижване” и “Роботика § Автоматизация и дискретни процеси”, поддържани от общата цифрова платформа на компанията - ABB Ability™. Водещото на пазара бизнес направление на АББ “Енергийни мрежи” ще бъде продадено на “Хитачи” през 2020 година АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 147 000 чиновници.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР