Днес, а и в следващите няколко дни и седмици, светът

...
Днес, а и в следващите няколко дни и седмици, светът
Коментари Харесай

Твоето място на масата. Покер масата.

Днес, а и в идващите няколко дни и седмици, светът ще е на пауза. Няма да можем да гледаме нито футбол, нито баскетбол, нито волейбол онлайн. Дори снукърът си почива. Пилотите от Формула 1 убиват времето в симулаторите си, a ние обикаляме жилищата си и се опитваме да се сетим кой ден беше през днешния ден.

В такива моменти опциите ни са лимитирани, само че това не значи, че би трябвало да се отхвърляме и просто да седим да чакаме всичко да свърши. Можем да упражняваме вкъщи, да се “съберем” с другари онлайн, да изкараме всевъзможни курсове и даже да усъвършенстваме уменията си на покер.

Покерът е една от тези игри, които в действителност изискват качества и даже гений. Достатъчно комплицирана е, с цел да поддържа мозъка ти деен, задоволително забавна е, че да не ти омръзва доста дълго време, а тръпката, която ти дава, от време на време е ненадмината. Докато играеш, мислиш по едно и също време за доста неща - има математика, логика на психиката, наблодателност, и в случай че се разсееш даже за момент, губиш. Затова и успеха е толкоз приятна.

Разликата сред онлайн и офлайн покер

Ако в никакъв случай не си играл покер или някоя от версиите му, онлайн е може би най-хубавият метод да започнеш. В тази следена среда ти можеш да тръгнеш с доста дребни залози и постепнно да стигнеш до огромните, за разлика от живите надпревари, където човек не може да влезе изключително непретенциозно. Освен това шансът да попаднеш на място с хора на твоето равнище е много по-голям от онлайн. Да не приказваме, че в случай че играта не ти хареса, постоянно можеш да “станеш от масата” и да си потърсиш друга - нещо, което не постоянно се разрешава в живите зали.

Нео от “Матрицата” или най-малко неговия покер еквивалент?

Друго преимущество на онлайн покера е опцията да играеш на няколко игри по едно и също време. Колкото повече играеш, толкоз по-бързо се научаваш или усъвършенстваш уменията си, трупайки опит. Освен това можеш да преглеждаш предходни раздавания в действително време. Ако за секунда си се разсеял и си пропуснал нещо, елементарно можеш да видиш какво е минало в последната ръка. А в покера информацията е една от най-силните карти.

И в случай че неналичието на спорт те кара да скучаеш „ каро фен “, даже не се постанова да излизаш от къщи, с цел да „ играеш “ покер. Ето няколко бързи линка, които могат да ти бъдат потребни при първите стъпки:

Тук можеш да направиш първи стъпки безплатно;

Bankroll builder? Всичко, което съдържа думата „ Bank” и можеш да участваш не звучи зле, нали?

А споменахме ли, че има и
бонус за нов състезател? Да, тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР