Днес, 7 май, започна изграждането на хипермаркет за дома и

...
Днес, 7 май, започна изграждането на хипермаркет за дома и
Коментари Харесай

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Добрич

Днес, 7 май, стартира построяването на хипермаркет за дома и градината „ Практикер “ в Добрич. Той ще предложи на жителите на града и покрайнината богат подбор от над 50 хиляди продукта за основаването и подобряването на дома и градината. На налични цени потребителите ще могат да закупят артикули на водещи международни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Първа копка направиха кметът на община Добрич господин Йордан Йорданов и ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг ” господин Тодор Белчев, откакто бе отслужен церемониален водосвет.
 Г-н Йордан Йорданов, господин Тодор Белчев и господин Костадин Чуклев Добрич
„ Практикер ” - Добрич ще бъде ситуиран на бул. „ Околовръстен път Добротица ”, в съседство с хипермаркет „ Технополис ”. Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, с цел да създадат дома си по-красив, удобен и комфортен. Новият хипермаркет ще даде опция на потребителите елементарно да прегледат и открият това, което им е належащо, с цел да сътворят или обновят своите мечтани дом и градина. Стремежът на компанията е те да пазарят в приветлива конюнктура и да получават професионална консултация.
 Г-н Йордан Йорданов Добрич
Сградата на „ Практикер ” – Добрич ще заема повърхност от близо 7650 кв. м. Търговската зала ще се простира на 5150 кв. м, а за облекчение на посетителите ще бъде построен безвъзмезден паркинг със 150 паркоместа. Главен реализатор на плана е компания „ Бараж Груп “ ЕООД. Очаква се новият хипермаркет да посрещне първите си клиенти през есента на тази година.

ЗА КОМПАНИЯТА

„ Практикер ” е верига хипермаркети за дома и градината, основана в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 година и за малко време се подрежда измежду водещите вериги, които развиват този бранш в страната. През 2014 година българската компания „ Видеолукс Холдинг “, притежател на хипермаркетите за техника „ Технополис “, закупи целия бизнес на „ Практикер “ в България и все още ръководи 12 обекта от веригата в 11 огромни града на страната. От тогава до в този момент „ Практикер “ удвоява асортимента, чиновниците и продажбите си и се трансформира в най-голямата компания в бранша „ Направи си самичък “ в България. Плановете на веригата плануват разширение в нови градове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР