Днес, 31 март, е последният ден на принц Хари и

...
Днес, 31 март, е последният ден на принц Хари и
Коментари Харесай

Сбогуването на Хари и Меган с кралския живот

Днес, 31 март, е последният ден на принц Хари и Меган Маркъл като пълноправни членове на кралския двор . С настъпването на април стартира и новият им живот, който самите те избраха в края на предходната година. А с него идват и редица промени.

Снощи в профила в Instagram Sussexroyal се появи обява, която можем да определим като сбогуването на херцога и херцогинята както със обществената мрежа, по този начин и с кралския живот .

Хари и Меган благодариха на общността, формирана от техните над 11 милиона почитатели, за поддръжката, за вдъхновението и за разпространяването на положителното по света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Мар 30, 2020 в 9:17 PDT

По думите им, светът сега е доста сензитивен и трошлив. Въпреки това, те са уверени, че всеки от нас има капацитета да се промени и взаимно можем да си помогнем, с цел да се издигнем. Най-важното сега е здравето и благополучието на всички, както и откриването на решения на проблемите, които пандемията сътвори.

Херцогът и херцогинята разясняват, че в новата глава от своя живот, те ще концентрират напъните си върху това с какво самите те могат да бъдат потребни на света , тъй като всеки има роля в световната смяна.

Говорител на двойката, представен от CNN, удостовери, че акцентът на работата им в близкото бъдеще ще бъде точно върху световния отговор против пандемията от COVID-19 .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Мар 9, 2020 в 10:51 PDT

" Докато може би няма да ни виждате тук, нашата работа ще продължава. ", се споделя още в обявата. А това значи единствено едно - че Хари и Меган в действителност ще се откажат от профила си Sussexroyal и ще стартират на чисто, без да употребяват кралските си трофеи.
 Принц Хари, Меган Маркъл, преместването им в Съединени американски щати и изявлението на Доналд Тръмп
Как Тръмп посрещна Хари и Меган в Съединени американски щати

Точно в негов жанр

Двойката дава обещание скоро още веднъж да се свърже със своята общественост и се подписва просто като Хари и Меган , както ще бъдат познати от на следващия ден. За страдание, те стопираха мненията под изявленията в профила си, с което не разрешиха на почитателите си да се сбогуват с тях. Или по-точно - да им кажат " до нови срещи ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР