Днес, 3 юни, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев изпрати в

...
Днес, 3 юни, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев изпрати в
Коментари Харесай

Кирил Ананиев изпрати в АОП за предварителен контрол обществената поръчка за изграждането на националната детска болница

Днес, 3 юни, министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев изпрати в Агенцията по публични поръчки (АОП) за реализиране на прелиминарен надзор документите на публичната поръчка за построяването на националната детска болница.

Това се постанова заради значимостта и мащаба на плана, чиято прогнозната стойност е до 100 млн. лева с Данък добавена стойност, оповестиха от пресцентъра на министерството на опазването на здравето. Очакванията на Министерството на здравеопазването са Агенцията по публични поръчки да се произнесе в границите на сегашния месец. Веднага по-късно ще бъде оповестена и самата процедура за избор на реализатор на инженеринга.

Документацията за построяването на педиатричната болница е направена от назначена със заповед на министъра работна група, чиято задача беше да приготви стартирането на социална поръчка с предмет „ Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница “. В работната група взеха присъединяване изтъкнати експерти от всички области на медицината.

Така в края на лятото може да бъде определен реализатор за създаване на детската болница, в случай че няма обжалвания на процедурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР