Днес, 3 юли, в 14:39 ч. се случва Пълнолуние в

...
Днес, 3 юли, в 14:39 ч. се случва Пълнолуние в
Коментари Харесай

Суперпълнолуние в Козирог сбъдва най-съкровените желания

Днес, 3 юли, в 14:39 ч. се случва Пълнолуние в символ Козирог. Тази цялостна Луна ще бъде най-близо до Земята, което я прави най-голямата и най-ярката суперлуна на 2023 година! Пълната Луна е времето на креативните хора. По това време им идват нови хрумвания, намират се решения на комплицирани проблеми.

В деня на пълнолунието честотите на Луната са по-активни, тогава има и нараснала интензивност на мозъка. В взаимозависимост от типа на задействаните усещания на подсъзнанието, нарасналата интензивност на мозъка може да се прояви по разнообразни способи, от нарасналото количество на инцидентни мисли до нараснала активност на мозъка, който е обвързван с съответни мисли.



Козирогът е съдбоносен, порядъчен и се свързва с традициите и фамилните полезности. Символизира се от митичната морска коза, която като се изключи че плува в дълбините на океана, се изкачва до всеки най-голям връх. Както споделя класическият Козирог: " Добрите неща идват при тези, които работят интензивно за тях ". Отлагането няма да подсигурява триумф за никого.

Луна в знака Козирог носи капацитет за напредък в сферите на живота, които построяват нашето бъдеще. Пълнолунието е прелестно време за проявяване и приемане на това, което желаеме.



По това време на годината ние сме благословени с всички благосъстояния на Майката Земя. Това е плодородно време както за природата, по този начин и за лунните прояви.
Може да извършите следния обред:

Почистете пространството си с пушек, тленен от тамяна ви. Това може да бъдат и сухи билки. Не забравяйте да опушите с тамян и себе си от главата до петите, с цел да се пречистите.



По време на тази процедура може да кажете следната формула три пъти: " Постигам положение на баланс сред мозъка, тялото и душата. Аз съм пречистен/а. Аз съм свободен/на. Аз съм светлина и обич. “ Намерете на открито парче дърво, стръкче, кора или камък. Вземете атрибута си, донесен извън, и го задръжте в двете си ръце, затворете очи и се пробвайте да си визиите, че трансферирате всичко, което ви тежи на душата, всичките си паники върху него.

Може да кажете следните думи: " Всичко, което тежи на раменете ми, всичко, което тежи на мозъка и сърцето ми, всичко, което отслабва настроението и духа ми, всичко, което ме тормози, всичко, което ме стресира, всичко, което ме държи буден/будна през нощта, всичко, което отслабва душата ми. Цялата виновност. Всяка болежка. Давам ги на този камък(или каквото сте си избрали) за филтриране и възвръщане на свободата ми. "

Добавете свои лични думи към формулата, в случай че желаете. След като кажете настояванията си, изречете молитвеното послание, издухайте няколко пъти към камъка или каквото сте си подготвили, с цел да изпуснете всичко отрицателно и да го прехвърлите върху него. Колкото повече схващане влагате във всяко издишване, толкоз повече изгода ще придобиете от този обред.

Поставете този вълшебен признак покрай прозореца през нощта, тъй че блясъкът на цялостната Луна да го доближи. След като пълнолунието свърши, когато Луната стартира да става по-малка, върнете атрибута си назад на земята, като намерите място за него в градината или го заровете в саксия.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР