Днес, 3 септември, за втори ден всички жители и гости

...
Днес, 3 септември, за втори ден всички жители и гости
Коментари Харесай

Kraftland във Варна ви очаква и с безплатно мезе към всяка бира

Днес, 3 септември, за втори ден всички поданици и посетители на Варна могат да си подарят неповторимо прекарване – да опитат едни от най-пивките марки бира, създавани по авторски и наследствени предписания. Бирата се лее още от през вчерашния ден и сигурно ще има за всички фенове на напитката, която е признакът на лятото.

Биреният фестивал Kraftland в морската ни столица се организира тъкмо до МОЛ Варна, на паркинга пред магазина на Kaufland в Трошево. И не се тормозете – както прилича на качествената дегустация, – разнородни сирена и месни мезета, тъй че да ви върви глътката. Духът на фестивала към този момент завладя и комерсиалните обекти на Kaufland, а стартът на днешния ден е от 10:00 часа. И ще има бира чак до 21:00 часа – всичко е готово за празник!

Интересното при крафт пивото е неговото богато многообразие. Майсторите, които варят другите бири, опитват с най-различни, само че постоянно подобаващи един за различен усети. Така усетът, ароматът, тялото и цветът на крафт бирите са техният признак, а пивоварите и техните почитатели постоянно търсят особеното, забавното и завладяващото. Затова и храните, с които вървят тези бири, могат да варират от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова многообразие от усети може да се открие точно в хипермаркетите на Kaufland в страната.
По тази причина като уредник, се обърна към веригата хипермаркети, с цел да даде опция за преживяване на усета на едни от най-интересните крафт бири, съчетани с най-подходящите за тях усети. Така посетителите на фестивала Kraftland в Kaufland ще могат да опитат разнообразни и завладяващи бири в компанията на отлични мезета, предоставени от Kaufland.

Уикендите и градовете, в които ще се организира Kraftland в Kaufland са, както следва:
2-3 септември – Варна (Kaufland в Трошево, до МОЛ Варна)
9-10 септември – Бургас (Kaufland в ж.к. Изгрев)
16-17 септември – София (Kaufland на бул. “ген. Тотлебен “ 36)
30 септември – 1 октомври – Пловдив (Kaufland до Гребния канал)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР