Днес, 3 март, синът ми Николай е намерен мъртъв във

...
Днес, 3 март, синът ми Николай е намерен мъртъв във
Коментари Харесай

Трагедия! Откриха мъртъв изчезналия студент Николай

Днес, 3 март, синът ми Николай е открит мъртъв във водите на Казиченското езеро. Светла му памет и Бог да го прости”, заяви бащата на момчето Валентин Митов.
Повече от месец нямаше диря от 20-годишния студент Николай Митов от пазарджишкото село Сарая. 39 дни татко му Валентин и неговата сестра Десислава живяха в паника, боязън и трудно очакване. И двамата се постановяваше да пият успокоителни медикаменти, с цел да не се срутен изцяло, написа Glas.bg.
Валентин се е грижил самичък за своя наследник от 13 октомври 2008 г, откакто губи брачната половинка си Иванка. Овдовелият мъж се постанова в продължение на 11 години да бъде и майка и татко за своите деца. Признава, че бил непоколебим родител, който желал да отгледа и възпита положителни деца, само че очевидно не съумял да научи Николай да му споделя повече за живота си.
Преди година и половина момчето отишло да учи в София и стартират и да се виждат по-рядко. Последният по-дълъг престой на 20-годишния студент в родния му дом в село Сарая е преди Нова година.
„ Дойде си на 19 декември и си отпътува за София на 4 януари. Оттогава не съм го виждал, описа Валентин. Не разговаряхме доста през това време. Беше се отчуждил “, призна бащата на Николай.
Преди да се върне на село момчето изкарало курс за сервитьор в столичен ресторант и околните му очаквали да се яви на изпит и да стартира работа там, само че вместо това на 6 януари той отишъл да работи в колцентър за продажби по телефона. На новото работно място обаче останал единствено 4 дни и на 10 януари споделил, че се отхвърля. Това обаче не загатнал нито на татко си, нито на своите другари.
За финален път Валентин се чува със сина си на 19 януари. Момчето споделило, че защото е неделя, не е на работа. “Не говорихме доста. Питах го за работата и университета. Дали има пари, дали се храни”, споделя бащата. Още ме образоват на работата, дал отговор Николай.
Пет дни по-късно на 24 януари, Валентин се пробва да се свърже със своя наследник, само че се оказва, че телефонът му е изключен. Навръх националния празник тялото на момчето е било намерено. Към момента не е ясна повода за гибелта на студента.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР