Днес, 28 септември 2018 г., състав на Шуменския окръжен съд

...
Днес, 28 септември 2018 г., състав на Шуменския окръжен съд
Коментари Харесай

Постоянен арест за убиеца от Каспичан

Днес, 28 септември 2018 година, състав на Шуменския областен съд със свое определение взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на 63-годишния обвинен за четворното ликвидиране в Каспичан Петър П. С това настояването на Окръжната прокуратура в Шумен бе почетено, като съдът показа причините на обвиняването, че е налице обосновано съмнение за авторството на четворното ликвидиране, както и че има действителна заплаха Петър П. да се укрие и да извърши друго закононарушение, защото за умишленото ликвидиране на повече от едно лице, осъществено по изключително непосилен за четирите жертви метод и с особена свирепост, се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

В правосъдната зала обвиненият за убийствата на 81-годишния Георги В., 70-годишната му брачна половинка Гуля В., 48-годишната им щерка им Славка и 46-годишния им наследник Веселин съобщи: „ Ако ме пуснат в този момент, в Каспичан ще ме убият. Домът ми е запечатан и няма къде да отида, нямам и пари за парична гаранция “.

Определението на Шуменския областен съд, с което 63-годишният родственик на убитите бе арестуван под стража, предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР