Днес, 27 октомври, европейският комисар по въпросите на бюджета и

...
Днес, 27 октомври, европейският комисар по въпросите на бюджета и
Коментари Харесай

Еврокомисарят по бюджета е на посещение в София

Днес, 27 октомври, европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките запаси Гюнтер Йотингер ще бъде на публично посещаване в България.
Програмата му включва срещи с министър-председателя Бойко Борисов и с президента Румен Радев. Предвидени са диалози със заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, с министъра на финансите Владислав Горанов, с министъра на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова, както и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.
От 12:00ч. до 13:00часа комисар Гюнтер Йотингер ще дава отговор на въпросите на българските жители на тематика " Бюджет за бъдещето на Европа ". Гражданският разговор ще се организира в Аулата на Софийския университет, където гостите ще могат да задават въпросите си онлайн. Участието в полемиката e със наложителна предварителна регистрация.
Поради ограниченията за сигурност на място гостите се приканват да дойдат половин час по-рано и да носят със себе си документ за идентичност, прецизират от пресофиса на Европейска комисия в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР