Днес, 27-ми март в Чикаго, Apple ще проведе традиционната пролетна

...
Днес, 27-ми март в Чикаго, Apple ще проведе традиционната пролетна
Коментари Харесай

Apple днес представя бюджетния ePad за студенти

Днес, 27-ми март в Чикаго, Apple ще организира обичайна пролетна презентация, отдадена на плановете в просветителната сфера. Предполага се, че компанията ще предложи и серия от устройства за студенти и възпитаници, измежду които — бюджетният таблет ePad.

Apple е решила да се посвети на своята обичайната пролетна презентация в просветителната сфера, тъй че мястото на осъществяване на събитието, което ще се състои през днешния ден на 27 март, не е инцидентно определено от един от среднообразователните учебни заведения в Чикаго. По мнение на специалистите, изхождайки от оповестената тематика на ревюто, Apple ще показа серия от артикули за учениците, както и техните учители.

Преди дни в Мрежата се появиха фотоси на бюджетния таблет ePad, който може би ще бъде показан пред необятната общност през днешния ден вечерта, по време на презентацията. Ако се има вяра на осведомителните течове от страна на Apple, то компанията от дълго време е възнамерявала стартирането на налични таблети, чиято цена е към 330$. Устройството ще се появи в необикновени за Apple цветове: тюркоаз и каки. Очаква се, че по време на ревюто посетителите ще видят и iPhone SE 2, както и iPhone X в червен цвят от серията Product RED.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР