Днес, 27 май, сме 6 лунен ден до 10:54 ч.

...
Днес, 27 май, сме 6 лунен ден до 10:54 ч.
Коментари Харесай

Мистиката на 6 лунен ден

Днес, 27 май, сме 6 лунен ден до 10:54 ч. на 28 май.

Някои източни астрологични школи в шестия лунен ден правили ритуали, ориентирани към реализиране на величие или удължение на живота.

Почти всички мистични учебни заведения одобряват, че през този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опция да възприема фините потоци от галактическа сила, информация от други измерения. Поради тази причина се счита, че шестият лунен ден е времето на приемане на откровения, както и указания от духовни водачи от други измерения на битието.

Източните мъдреци вярвали, че с вярното потребление на силата за 6 лунен ден, човек може да удължи живота си, да усъвършенства здравословното си положение. Той може да черпи сила, информация от други измерения. Каналът, който идва от Космоса, става наличен за доста хора. През този интервал се ускорява интуицията и пророческите способности на индивида, както и силата на другите измерения е по-силна, заради което всяко подстрекателство се усилва, затова е доста уместно да се ползват положителни утвърждения.

В някои богословски учебни заведения било всекидневно на този лунен ден да се върви при преподавател за указания, с цел да се получат специфични упътвания в духовната процедура.

Шестият лунен ден доста наподобява на вода, в която всичко се отразява, само че не се задържа нищо. Той е като умерено, транспарантно планинско езеро и в случай че разбъркате водите му, следствията ще бъдат доста тъжни: заради водните пулсации няма да забележите какво е предопределено персонално за вас и както споделя Карлос Кастанеда: „ Вие пропускате кубичния си сантиметър шанс. " Останете оптимално спокойни. Освободете мислите си от грижите. Не мислете за тях. Приемайте всичко такова, каквото е и не се оплаквайте от никого и нищо. Идеалното решение в този момент е да се отпуснете и да разсъждавате върху протичащото се, да опитате да анализирате актуалните условия, да погледнете в бъдещето.

Тибетската школа по астрология също по този начин предлага да не се дават персонални движимости на никого през този лунен ден. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и щастието: те ще „ изтичат ” като вода или " ще отлетят " като птицата - знак на този лунен ден.

Ако човек види бели пухкави облаци на небето на 6-ия ден от лунния календар, това ще бъде положително предсказание за него, защото дава обещание настъпването на някои приятни събития. Ако небето е облачно, това е индикация, че в заобикалящия свят няма естетика. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР