Днес, 27 май 2019 г., Специализираната прокуратура привлече към наказателна

...
Днес, 27 май 2019 г., Специализираната прокуратура привлече към наказателна
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата: Васил Божков е обвинен за убийствата на Йордан Динов, Манол Велев и още две лица!

Днес, 27 май 2019 година, Специализираната прокуратура притегли към наказателна отговорност Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от за управление на проведена незаконна група с присъединяване на още три лица, основана за осъществяване на тежки умишлени престъпни закононарушения.

Според събраните досега доказателства незаконната група е работила на територията на Република България от 2012 година Така образуваното сред всички обвинени незаконно съдружие е имало за цел да прави в съгласие в страната убийства, изнудвания и други тежки закононарушения.

Ще забележим ли Васил Божков изправен пред българския съд?

Освен за управление на незаконна група по новото досъдебно произвеждане във връзка с Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са направени и обвинявания за подбуждане към убийството на лицата Й. Д., М. В., А. П. и Б. С., както и за оказване на насила за принудително предписание с неподвижен парцел и за опит за обезчестяване на разположение от женски пол посредством потребление на мощ, като действието не е довършено по независещи от дееца аргументи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР