Днес 27-и рожден ден празнува българският национал . Полузащитникът е

...
Днес 27-и рожден ден празнува българският национал . Полузащитникът е
Коментари Харесай

БФС поздрави Симеон Славчев

Днес 27-и рожден ден чества българският национал. Полузащитникът е роден на 25 септември 1993 година в София, а футболният му път стартира от детско-юношеските школи на столичните Септември и, преди да дебютира в професионалния футбол с екипа на. За отбора от Ловеч изиграва общо 57 мача във всички шампионати, в които бележи 15 попадения (през 2011-а се състезава чартърен за Чавдар Етрополе). Добрите му изяви му обезпечават високопрофилен трансфер в Спортинг (Лисабон), само че Славчев записва единствено два дуела за първия тим на португалския гранд и още няколко срещи за дублиращия отбор. Последователно бива отдаван чартърен на британския Болтън (1 мач), кипърския Аполон (26 мача, 2 гола) и полския Лехия Гданск (50 мача, 1 гол). През сезон 2018/19 играе в азербайджанския Карабах, а от началото на 2020-а облича фланелката на.

Шампион на България с Литекс, първенец на Азербайджан с Карабах, притежател на Купата на Кипър с Аполон. През 2013-а е определен за най-хубав млад футболист на България и състезател на годината в Ловеч.

За националния тим Славчев дебютира на 15 октомври 2013-а в международна подготовка против Чехия, а досега има 25 дуела за представителния отбор.

Българският футболен съюз честити празника на Симеон Славчев и му пожелава здраве, шанс и още доста футболни триумфи!

efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Левски 3:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР