Днес, 23 април, най-малкото дете на принц Уилям и Кейт

...
Днес, 23 април, най-малкото дете на принц Уилям и Кейт
Коментари Харесай

Изненадата на Кейт за рождения ден на принц Луис

Днес, 23 април, най-малкото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън чества първия си рожден ден. Принц Луис е пети поред правоприемник на короната. Той има батко и кака - Джордж и Шарлот, надлежно на 6 и 4 години. Но през днешния ден всички погледи са вперени в него.

По случай празника от двореца Кенсингтън разпространиха три нови фотоси на принц Луис. Те са направени по-рано този месец от майка му Кейт в резиденцията в Норфолк.
 Снимка 419706

Отдавна е известно, че Мидълтън избира сама да снима наследниците си , а не да се доверява на професионални фотографи. И не можем да й отречем, че сносно се оправя с улавянето на страстите. А на въпросните фрагменти за пръв път виждаме усмивката на дребния принц.
 Снимка 419705

Празникът във връзка рождения ден на принц Луис ще премине непретенциозно, в стеснен фамилен кръг и, както постоянно, без да имаме опцията да сме очевидци на този миг, написа Hello.
 Кръщенето на принц Луис в фотоси и обстоятелства
Кръщенето на принц Луис, Кейт и вуйна Меган

Какво се случи и какво - не

За страдание, ваканцията във връзка Великден свърши през вчерашния ден и цялото семейство се върна от Норфолк в Лондон . Много време за празненства няма, тъй като на следващия ден принц Уилям отпътува за Нова Зеландия. Най-важното за него и Кейт обаче е цялото семейство да е дружно, тъй като тогава постоянно е радостно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР