Днес, 23.01.2018 г., състав на Софийския апелативен съд е отложил

...
Днес, 23.01.2018 г., състав на Софийския апелативен съд е отложил
Коментари Харесай

Крокодила пак гради правната си защита, отлага си мярката

Днес, 23.01.2018 година, състав на Софийския апелативен съд е отсрочил разглеждането на мярката за неотклонение на Е. Милев, упрекнат за присъединяване във въоръжен обир на магазин, оповестиха от държавното обвиняване.

Разглеждането на жалбата е отсрочено от съда за 25.01.2018 година за запознаване на обвинения с материалите по делото.

Срещу него се води следствие за незаконно действие, осъществено на 30.12.2008 година, в съучастничество с две лица. Около 23:20 ч., бил получен сигнал за осъществен обир на магазин „ Билла “ на ул. „ Софийски воин “ в столицата. Тогава три незнайни лица, въоръжени с автомати и револвери, нахлули в комерсиалния обект. След като завързали охранителите на магазина и намиращите там чиновници, маскираните мъже лишили от касата на офиса парична сума от към 194 000 лв. и мобилен телефон със сим-карти. При отдръпването от супермаркета причинителите на грабежа произвели няколко изстрела по стъклата на вратите на изхода на комерсиалния обект и напуснали мястото на престъплението с автомобил.

Свидетелите на грабежа са ги описали като високи, едри, облечени с жилетки с надпис „ Полиция “, снабдени с радиостанции за реализиране на връзка и стоп палка.

На 12.01.2018 година, по искане на Софийската градска прокуратура, във връзка с обвинения Е. Милев е била взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, която той апелира.

Припомняме, че откакто Спецсъдът го призна за почтен и той остана отвън ареста, прокуратурата още веднъж го върна назад с това обвиняване.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР