Днес (22 януари) предстои втора среща между финансовия благодетел на

...
Днес (22 януари) предстои втора среща между финансовия благодетел на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Срещата между Васил Божков и феновете на "Левски"

Днес (22 януари) следва втора среща сред ф инансовия покровител на " Левски " Васил Божков и почитателите на отбора. Събитието ще се състои на стадион " Георги Аспарухов ", чака се да стартира в 19:00 ч. и ще бъде излъчено директно на уеб страницата btvnovinite.bg и в страницата bTV Спорт във " Facebook ".

На срещата двете страни ще разискват бъдещето на клуба. Това беше тематиката и на първото събиране в неделя (19 януари).
Без коментар след срещата сред почитатели и управление в " Левски " (ВИДЕО) Двете страни отхвърлиха да приказват пред медии
Инициативата на предприемача е подбудена от предложенията на някогашния вицепремиер Валери Симеонов за промени в Закона за хазарта. Те плануват лотарийните игри да се провеждат само и единствено от страната , а лицензи на частните компании да бъдат прекъснати 3 месеца след приемането на текстовете.
Как измененията в Закона за
хазарта ядосаха почитателите на " Левски "? (ОБЗОР) Министърът на спорта се разгласи "За " измененията, до момента в който притежателят на "Лудогорец " Кирил Домусчев продължава да е "Против "
На първата среща Божков съобщи, че няма да има опция да финансира клуба , в случай че тези промени бъдат признати.

След събитието в неделя двете страни отхвърлиха коментар и не разкриха какво са говорили на стадиона. Появи се единствено малко видео.
Васил Божков: Ако няма
лотария, няма да имам пари за " Левски " (ВИДЕО) Видео от срещата сред предприемача и почитатели на "сините " бе публикувано в 7dnilevski.com
Днес (22 януари) на формалния уебсайт на " Левски " беше оповестено известие с покана за медиите. Според обявата, на днешната среща ще участва и фактическият притежател на " сините " Георги Попов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР