Днес, 22 януари, Доналд и Мелания Тръмп празнуват своята годишнина

...
Днес, 22 януари, Доналд и Мелания Тръмп празнуват своята годишнина
Коментари Харесай

Спомени от сватбата на семейство Тръмп

Днес, 22 януари, Доналд и Мелания Тръмп честват своята годишнина от сватбата. На същия ден преди 15 години те станаха законни брачен партньор и брачна половинка. А през днешния ден са Първото семейство на Съединени американски щати, за което целият свят приказва.

Виждаме ги хваната за ръка, ходещи на разстояние един от различен, демонстриращи непосредственост или озадачаващи ни какво се случва сред тях. Отношенията сред Доналд и Мелания не стопират да са все по този начин гореща тематика, само че по случай празника им ще обърнем взор към времето, когато бяха просто младоженци.

Сватбата, оценена на повече от милион $, се организира в Палм Бийч, Флорида. Двамата първо се вричат във честност в епископална черква край брега, а по-късно всички се насочат към имението Мар-а-Лаго , където е същинското празненство. Там е и изнесеният обред, който узаконява любовта на Доналд и Мелания.
 Снимка 462716

Специално за събитието балната зала на имението, оценена на 35 милиона $, е напълно реновирана. Младоженците танцуват под големи кристални полилеи, а всичко е решено в стила на двореца Версай.

Гостите на сватбата са над 350 , измежду които има десетки известни имена от спорта, шоубизнеса и политиката. Като семейство Буш, Хайди Клум, Пи Диди и доста други. Всички те се любуват на петзвездно меню, приготвено от френски началник готвач. А скъпото шампанско не стопира да се лее в чашите.
 Снимка 462731

Не по-малко забележителна е и сватбената торта . Тя тежи над 90 кг, висока е 177 см и е покрита с над 3000 захарни рози. Това произведение на сладкарството на стойност на 50 хиляди $ обаче по този начин и не стига до чиниите на гостите. То е просто за хубост...
 Снимка 462732

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на самите младоженци. Мелания Тръмп е облечена в рокля на Dior, основана особено за нея. В нея са ръчно инкрустирани над 1500 перли и скъпоценни камъка. Воалът е дълъг близо пет метра, а цената на тази булчинска рокля е над 100 000 $ . Тя е допълнена от бижута с диаманти.
 Снимка 462733

Роклята на Dior обаче се оказва прекомерно тежка и сложна за носене часове наред, по тази причина Мелания я сменя с друга, на Vera Wang, за вечерния ваучър.
 Карли Клос, Джошуа Къшнър, Доналд Тръмп и за кого ще гласоподава моделът на президентските избори в Съединени американски щати
Роднината на Тръмп, която ще гласоподава срещу него

Изненадващи самопризнания

В ръката си пък булката не държи обичайни букет, а фамилна полезност - бяла броеница , която дава отговор на изискването булката да носи нещо остаряло. Църквата и балната зала обаче са украсени с задоволително цветя, които да компенсират тази дребна липса, написа Cheat Sheet.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР