Днес, 22 януари 2018 г., Софийска градска прокуратура (СГП) е

...
Днес, 22 януари 2018 г., Софийска градска прокуратура (СГП) е
Коментари Харесай

Задържаха още един от бандите, които се гавриха брутално със сем. Анчови

Днес, 22 януари 2018 година, Софийска градска прокуратура (СГП) е известена, че на територията на Република Гърция на 15.01.2018г. е арестуван Петър Стоянов. Стоянов се търси по издадена от Софийска градска прокуратура Европейска заповед за арест за изтърпяване на наказване от 10 години „ отнемане от независимост “.

Наказанието му е наложено от Върховен касационен съд гр. София по отношение на осъществен от него в съучастничество с още 5 лица обир в дома на сем. Анчови в с. Чепинци на 31.01.1998г. Присъдата във връзка с Стоянов е изпратена за осъществяване по подготвеност на СГП. От влизане на присъдата в действие на 18.04.2016г. Стоянов е в неопределеност.

При задържането му от гръцките управляващи е открито, че той употребява непозната идентичност и е направил несполучлив опит да премине на територията на Република Италия. Предстои предаване на лицето на българските управляващи. От съучастниците му към момента е на независимост Димитър Н., за които е постъпила информация, че намира на територията на Република Сърбия и са подхванати дейности по екстрадицията му.

На 31 януари 1998 година, брутални бандити на възраст сред 21 и 30 година нахлуват в дома на Веско и Марина Анчови в Чепинци, с цел да ги ограбят. Семейството е подложено на безчовечен гаври. Анчов е заключен в мазето си, прободен е 6 пъти с нож, ритан е в главата, в черепа му е разрушен буркан с компот. Тогава Анчови даже не допускат, че ужасът за тях едвам стартира.

Делото против нападателите им се точи 18 година Цветан Цветанов обаче е индивидът, който оказва помощ на Анчови. Докато е вътрешен министър, потърпевшите му пишат и от кабинета му незабавно се свързват с тях. Блгодарение на Цветанов - 18 години след бруталните гаври, през 2016 година огромна част от нападателите са наказани, написа novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР