Днес, 20 юни 2022 г., BILLA България откри своя 55-ти

...
Днес, 20 юни 2022 г., BILLA България откри своя 55-ти
Коментари Харесай

BILLA отвори своя 55-и магазин в град София

Днес, 20 юни 2022 година, BILLA България откри своя 55-ти магазин в град София, ситуиран на бул. Александър Стамболийски “ 247 в ж.к. „ Разсадника-Коньовица “, в непосредствена непосредственост до метростанция „ Константин Величков “. Инвестицията в обекта е на стойност 1 300 000 лева, които обезпечават оптимално улеснение и комфорт за по-бързо, елементарно и умерено извършване на покупки в уютна атмосфера. Магазинът ще предложи на своите клиенти съвременен интериор, цифрови и енергоспестяващи нововъведения и продуктово многообразие от над 5 000 висококачествени продукта на налична цена. С тази своя стъпка, веригата разкрива и нови 24 работни позиции.

„ Добре пристигнали на наша територия! Радвам се, че през днешния ден ви посрещаме таман тук. Щастливи сме толкоз, колкото и при откриването на първия обект на BILLA, ситуиран в другата част на квартала. Следим с интерес развиването на веригата и разширението на асортимента с висококачествени артикули. Благодарение на напъните ви, една от най-хубавите елементи на регион „ Красна поляна “ ще има още един собствен огромен магазин, в който ще пазарят жителите. Пожелавам лека работа и бъдещи триумфи на целия екип “, показа Иван Чакъров, кмет на регион „ Красна поляна”.

Новооткритият обект се отличава със модерно техническо съоръжение, в унисон с най-актуалните трендове за опазването на околната среда – висок клас хладилни витрини и съвременно LED осветяване. Електронни етикети заменят обичайните и дават цялостен набор от информация на потребителите за произхода, тежестта, цената на всеки продукт. Благодарение на тях, всяка смяна в характерностите и остойностяването на продуктите получава непосредствено отражение на рафта. Касовата зона ще включва 3 общоприети каси за обслужване и една експресна, която подсигурява бърз развой на организация на покупките.

„ Щастливи сме, че в днешния ден честваме откриването на 143-тия обект на BILLA в страната. С тази стъпка, за следващ път затвърждаваме целенасочената си тактика за развиване и агресия, която ни оказва помощ да бъдем все по-близо до потребителите, в отговор на възходящите им условия. Заедно с доверените чиновници, които се причисляват към екипа, ще сътворяваме гаранции за високо равнище на обслужване, повече експедитивност и улеснение в уютна атмосфера, изпълнена с качествено разнообразие от артикули и нововъведения. Вярваме, че магазинът ще се трансформира в желано място за извършване на покупки в региона, което в допълнение ще стимулира ежедневните старания на екипа “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Върху общата повърхност на комерсиалния обект в размер на 465 кв. м., наред с многообразие от обичани макри, потребителите ще открият и прясно месо от родни производители с марка „ Българска плантация “, свежи български плодове и зеленчуци „ BILLA Градини “, отгледани по специфична стратегия за ограничение равнищата на пестицидите, артикули от личните марки на веригата – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

По мотив откриването на новия обект в столицата, веригата зарадва посетителите и със специфична листовка с богато многообразие от оферти на налични цени.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР