Днес (19 май) се навършва една година от приказната сватба

...
Днес (19 май) се навършва една година от приказната сватба
Коментари Харесай

Меган и Хари - една година съпруг и съпруга

Днес (19 май) се навършва една година от приказната женитба на херцозите на Съсекс. Британският принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се врекоха във честност в параклиса " СейнтДжордж " на замъка Уиндзор на 19 май предходната година. Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха, спазвайки традициите на Англиканската черква.

На сватбата бяха поканени 600 души, 2640 души имаха опцията да следят идването на булката и младоженеца в Уиндзор. Изчислява се, че 100 000 души са се събрали по улиците, с цел да видят кралската двойка.

Година по-късно двамата се радват на първородния си наследник Арчи, който се роди на 6 май. Младото кралско семейство имаше натоварен график, кондензиран с голям брой пътувания и събития.

Двамата се срещат през 2016 година и любовта им пламва незабавно, през ноември 2017 година се сгодяват, а от 19 май 2018 година към този момент са съпрузи. За изненада на доста хора разведеното момиче със смесена кръв бе признато доста топло от кралското семейство, в това число и от кралица Елизабет Втора.

Още с първите си обществени появи дружно двамата завоюваха сърцата на британците.

Те не престават да потвърждават, че не са типичните кралски особи, като много постоянно заобикалят традициите или внимателно ги нарушават.

Тоалетите, с които херцогинята на Съсекс се появи на обществени събития, също са извънредно коментирани. Американската хубавица залагаше на къси и смели рокли даже по време на бременността си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР