Днес, 19.12, сряда, четиримата медалисти от шампионата на планетата в Будапеща

...
Днес, 19.12, сряда, четиримата медалисти от
шампионата на планетата в Будапеща
Коментари Харесай

Четирима медалисти от Световното по борба в Унгария получиха подаръци - Haval H2

Днес, 19.12, сряда, четиримата медалисти от шампионата на планетата в Будапеща през октомври Тайбе Юсеин, Биляна Дудова, Кирил Милов и Айк Мнацканян получиха като дарове коли Haval H2.

Състезателите бяха наградени за своето блестящо показване на шампионата в Унгария, където Тайбе Юсеин спечели световната купа, Биляна Дудова и Кирил Милов прибавиха сребро, а Айк Мнацканян взе бронз. Ключовете от четирите компактни SUV-a Haval H2 им бяха връчени лично от господин Тодор Стойков - търговски директор на Българска автомобилна промишленост и президентът на БФ Борба господин Христо Маринов.

Автомобилите, които получиха българските първенци са с най-високо ниво на съоръжение и с интелигентно 4х4 задвижване.

Haval H2 е модел, който се откроява със силна индивидуалност, автентичен дизайн и изчистени линии. Автомобилът съчетава най-новото от света на технологиите, предлагайки интегрирани високо-технологични системи за сигурност и сигурност. SUV-овете са оборудвани с 6 въздушни възглавници, кожен салон, мултимедийна система с 8 “ сензорен екран, камера за заден ход и камера за наблюдаване на зоната около предно дясно колело, бордови компютър с 3,5 “ пъстър TFT екран с ръководство от волана, TPMS, круиз надзор система, двузонов климатроник и доста други системи, които улесняват лидера и правят пътуването по-приятно. Двигателят е бензинов, 4-цилиндров с турбокомпресор с междинен охладител. Работният размер е 1497 куб. см и обезпечава мощ от 143 к.с. Задвижването на Н2 е поверено на интелигентната система Nextrac, разработена от американския колос BorgWarner. Благодарение на нея превключването между 4х2 и 4х4 режим на шофиране е по-добро и гладко.

Haval H2 е притежател на 5 звезди от краш тестовете извършени в Китай още преди пускането си в продажба (C-NCAP), само че в края на миналата година моделът беше отново подложен на тестване, в което да докаже сигурността си. През октомври 2017 г. Австралийската стратегия за независимата експретна оценка на нови коли (ANCAP) също подложи на краш тест модела Haval H2 и потвърди 5-звездната оценка. Моделът е един от най-продаваните градски SUV-та в 40 държави по света.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР