Днес 18 февруари в 19:19ч Слънцето напуска знака Водолей и

...
Днес 18 февруари в 19:19ч Слънцето напуска знака Водолей и
Коментари Харесай

Зодия Риби по декади

Днес 18 февруари в 19:19ч Слънцето напуща знака Водолей и тържествено минава в знака на Рибите, където ще остане до 20 март. Крайните дати са променливи за всяка година.

Ако сте се родили в интервала 17-21 февруари, то вашата дата се намира на прехода на Водолей/Риби. Несъмнено сте надарени с богато въображение, състрадателност, въздържаност и досетливост. Имате големи евентуални благоприятни условия. Ако други характерности от персоналният хороскоп благоприятстват и поддържат, то можете да станете актьор от международно равнище, което удостоверява проучването на хороскопите на доста звезди кинематографи. Възможни са болести на коленете, глезените и стъпалата, в по-слаба форма алергия и астма, заболявания на кръвообръщението. Важни събития свързани с 16-17, 21-22, 60-61 години.

Ако рождената ви дата е сред 19 и 22 март, то вие сте се родили в прехода сред Риби/Овен. По изумителен метод съчетавате противоположностите. Агресивност, плашливост, свенливост, сладкодумство, възторг, сантименталност, прагматичност. Всичко това е присъщо за вас. Едно хармонично комбиниране от силата на въображението и действителните старания ще ви помогне най-добре. Присъща ви е огромна вътрешна мощ, само че колебливост е второто ви име, изключително, в случай че сте жена. Важни години – 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30, 33, 36, 39, 42, 45, 51, 54, 60, 63, 66, 69, 72, 79, 81.

Рибите от първа декада (18-28.02) се отличават с богато въображение и поетически настроена душа. Повечето от тях пишат стихове. Присъща им е жаждата за творчество и се изявяват в музиката, литературата, други поприща, имат истински хрумвания и изобретения. Мнозина свързват работата си с водата и морето. Обичат да дават препоръки, в които би трябвало да се вслушват другите. Тези хора по фасон във взаимоотношенията си с хората, се намират в “златната” среда сред иронията и нежността, което им разрешава да запазят оптимизма, уважението на близките и по опция да избегнат виталните драми. Често тяхното безволие ги прави обект на употреба. Склонността им към мистицизъм пречи на решението на материалните проблеми. Препоръчва се на тези хора аметист - камъкът на трезвеността във всеки смисъл, на отбрана от изкушения и съблазни. Подхожда им и сапфир способстващ духовното развиване. Намират се под въздействие на Сатурн. Важни години: 12, 24, 36, 58, 60, 72.

Рибите от втора декада (01-11.03) са надарени с особена емоционалност и остра сензитивност във връзка с обкръжението си. Могат да получат разстройство на храносмилателната система на нервна почва и дори язва на стомаха. Добре е за тях да се осъществят в самоотвержена активност в интерес на обществото - в областта на обслужването и опазването на здравето. Те са извънредно милосърдни и състрадателни. Не бива да поемат грешките на другите върху себе си. Най-добрите камъни талисмани за тях са лунен камък и сапфир. Лунният камък усъвършенства паметта и способността за предугаждане, което оказва помощ да се заобикалят бъдещите неуредици. Сапфира защищава от злоба и притегля благосклонностите на близките към своя собственик. Хармоничен е и хризолита, усилва възприятието за лично достолепие, избавя от заблуди и горест. Може да се употребява и ясписа. Намират се под въздействие на Юпитер. Важни години: 25, 36, 52, 60, 72, 75

Рибите от трета декада (12-20.03) са най-силните и устойчиви персони измежду представителите на този знак. За тях е несвойствена присъщата за този знак колебливост. Те са твърди в убежденията си, упорити, от време на време могат да проявят дори настъпателност и нарцисизъм в своите убеждения. Донякъде им оказва въздействие знака Овен. Съчетавайки в себе си сила и вътрешен глас, те могат доста да реализират и умеят да принуждават другите да работят за тях. Рибите от трета декада не би трябвало да минават към бързи дейности. Трябва да се избавят от непотребната си подозрителност, нездравословна за здравето им и изключително склонността си към самовнушение. Техните зодиакални камъни са александрит, подтикващ работата на мозъка и умиротворяващ душата им и аквамарин, охлаждащ пристрастеностите им, пресеклив разногласията. Тези, които са си сложили задача в обществената или художествено-артистичната сфера или да се грижат за заболели, могат да носят опал. Намират се под въздействие на Марс. Важни години: 12, 15, 24, 30, 36, 45, 48, 60, 72.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР