Днес, 18.05.2022 г., кметът на Нови пазар Георги Георгиев, заедно

...
Днес, 18.05.2022 г., кметът на Нови пазар Георги Георгиев, заедно
Коментари Харесай

Кметът на Нови пазар и началникът на полицията отново при децата


Днес, 18.05.2022 година, кметът на Нови пазар Георги Георгиев, дружно с началника на районно управление (на МВР) Нови пазар Румен Симеонов, началника на група Охранителна полиция Илиян Илиев и младши автоконтрольор Тихомир Миленов, посетиха всички детски градини в града.

Поводът е да връчат грамоти и дарове на децата, които взеха присъединяване в самодейността " Не на Агресията! Нека бъдем по-добри.”.

Прекрасната самодейност стартира при започване на тази година, в която децата бяха възпитавани, посредством разнообразни занятия и ролеви игри, да бъдат по-добри, да заобикалят експанзията и по какъв начин да реагират при сходни обстановки.

Наградите на децата връчи персонално кметът Георги Георгиев, като им благодари и ги поздрави за проявения интерес и наученото от тези занимания.

Грамота получи и основателят на благородната идея Пенка Христова, преподавател в детска градина „ Китка “, и дружно с Тихомир Миленов вложиха доста труд и самообладание, с грижа за децата и тяхното безвредно израстване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР