Днес, 17.01.2020 г. с цел извършване на преценка за наличие

...
Днес, 17.01.2020 г. с цел извършване на преценка за наличие
Коментари Харесай

Гешев погна сдружение „Български национален съюз – „Еделвайс“

Днес, 17.01.2020 година за осъществяване на преценка за съществуване на предпоставки за практикуване на пълномощията на Прокуратура на Република България, основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във разпореди на Софийска градска прокуратура да извърши незабавна инспекция по реда на гражданско-съдебния контрол за правомерност на активността на съдружие „ Български народен съюз – „ Еделвайс “ с оглед това дали са спазени условията на Закона за политическите партии.

Съюзът е уредник на траурно факелно шествие в памет на ген. Христо Луков за 22.02.2020 година, което е неразрешено със Заповед на Кмета на Столична община.

Гешев разпореди да се направи инспекция на язовирите в страната

Допълнително е указано основния прокурор да бъде известен навреме при директно определяне на данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

NOVINI.BG припомня какво съставлява Луковмарш

Луковмарш е възпоменателно траурно факелно шествие в памет на военачалник Христо Луков, което от 2003 година годишно се организира през февруари в София. Като водач на мощно повлияния от националсоциализма и фашизма Съюз на българските национални легиони (СБНЛ), и поддържал близки връзки с националсоциалистическия режим на Третия райх, Луков е противоречива персона в българската история. Поради връзката на Христо Луков с нацизма, разнообразни неправителствени организации и общности, откриватели на този интервал от историята на страната, както и български и международни медии сочат Луковмарш като неонацистка демонстрация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР