Днес, 16 юли, започна изграждането на нов търговски център в

...
Днес, 16 юли, започна изграждането на нов търговски център в
Коментари Харесай

„Практикер” започва изграждането на нов търговски център в Шумен

Днес, 16 юли, стартира построяването на нов търговски център в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината господин Любомир Христов, шефът на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония господин Владислав Танчев и ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг” господин Тодор Белчев, откакто бе отслужен церемониален водосвет.

г-н Любомир Христов, кмет на община Шумен и и господин Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг” след направената първа копка на новия търговски център в Шумен
Инвеститор в плана и притежател на терена е веригата за дома и градината „ Практикер “. В новия търговски център ще бъдат ситуирани магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, магазин за спортни дрехи и екипировка Sport Vision и дрогерия DM. Той ще се намира директно до хипермаркет „ Практикер “ – Шумен на бул. „ Симеон Велики “ № 37. Мястото е комфортно и отзивчиво и се обособява огромна комерсиална зона с многообразие от магазини за дома, фамилията и свободното време.

г-н Любомир Христов, кмет на община Шумен, господин Владислав Танчев, шеф на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония и господин Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг” след направената първа копка на новия търговски център в Шумен
Новият търговски център в Шумен се чака да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Предвиден е безвъзмезден паркинг за посетителите, обвързван с този на хипермаркет „ Практикер “. За основен реализатор на плана е определена компания Автострой ООД.


Г-н Жельо Добрев, шеф на строителна компания Автострой ООД ритуално разрушава бутилка шампанско в кофата на багера
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР