Днес, 16 май, тенисистът Григор Димитров празнува своя рожден ден.

...
Днес, 16 май, тенисистът Григор Димитров празнува своя рожден ден.
Коментари Харесай

Григор Димитров на 28

Днес, 16 май, тенисистът Григор Димитров чества своя рожден ден. Тази година може да не е най-силната му в професионален проект, само че ние помним моментите, в които ни е карал да се гордеем с него. А във връзка персоналния му празник сме събрали най-интересните обстоятелства от живота му.
 Снимка 413436

1991 е годината, в която Григор е роден. Хасково е родният му град. Париж е градът, в който се мести, с цел да тренира и да се занимава професионално с тенис. Монте Карло е мястото, където живее в този момент.  Снимка 404298

190 сантиметра е висок. 80 кг тежи. Дясната е ръката, с която Григор играе на корта.  Снимка 401024

3-годишен е, когато хваща тенис ракетата за първи път. Бейби Федерер е прякорът, който му дават като младеж. 2013 е годината, в която Димитров бе записан под номер 1 в международната класация и стана първият български тенисист с сходно достижение. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Апр 28, 2019 в 11:56 PDT
286 победи е записал в кариерата си до момента. 16 милиона $ е приблизителната сума, която е спечелил от наградни фондове. 8 са купите, които е спечелил от Световния шампионат на АТР.  Снимка 408912

10 години е разликата сред Димитров и Мария Шарапова. 3 години продължава връзката им. 2 са годините, в които Григор се свързва с Никол Шерцингер. Безброй са пътите, в които медиите ги разделят.

 Григор Димитров и мотивиращото му обръщение
Мачкай, Гришо

Григор Димитров няма никакво желание да се отхвърля

Екстремните спортове са огромната пристрастеност на Гришо, само че се отхвърля от тях поради множеството контузии. Часовниците са първокласните движимости, за които най-често дава огромни суми. Модата го влече и постоянно е посочван за един от най-стилните тенисисти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР