Днес, 14 октовмри, принц Уилям и кейт Мидълтън ще пристигнат

...
Днес, 14 октовмри, принц Уилям и кейт Мидълтън ще пристигнат
Коментари Харесай

Уилям и Кейт на едно от любимите места на Даяна

Днес, 14 октовмри, принц Уилям и кейт Мидълтън ще дойдат на публично посещаване в Пакистан. Той е първият път от 13 години, в който членове на английското кралско семейство посещават страната, тъй като насилието и тероризмът върлуват в страната.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще бъдат охранявани от над 1000 служители на реда , а петдневната им стратегия включва десетки задължения в няколко града. Но следващото кралско турне, дни след края на това на Хари и Меган, също има и своя прочувствен смисъл.

Преди дни принц Хари се снима в минна зона, където преди години е била и майка му Даяна. Меган пък даде сериозна поръчка да бъде новата Лейди Ди. А в този момент и Уилям и Кейт потеглят по стъпките на майката на двамата братя.
 Снимка 447509

Пакистан също е страна, която Даяна е посещавала неведнъж. През 1996 година тя отива в локална болница за лекуване на заболели от рак и фотографията й с един от дребните пациенти обикаля света.

А близостта, която демонстрира, е следващата й поръчка за разчупване на кралския протокол. В последната година преди да загине в злополука , Спенсър развива сериозна благотворителна активност точно в Пакистан. И в този момент е ред на по-големият й наследник и неговата брачна половинка да възобновят делото й, написа Daily Mail.
 Снимка 447507

Посещението на Уилям и кейт сигурно ще върне още веднъж загатна за Лейди Ди, която е била в Пакистан три пъти. И даже в най-размирните за страната време още веднъж се осмели да отиде там, с цел да се бори за човешките права.

Но визитите й в Пакистан са освен по работа и дълг, а и по обич. Сърдечният хирург Хаснат Кан, който е пакистанец, е един от мъжете в живота й след развода с принц Чарлз. двамата даже са имали проекти за женитба и за взаимно общуване в неговата татковина.
 Принц Хари, принцеса Даяна и по какъв начин херцогът на Съсекс продължава делото на майка си
Принц Хари по стъпките на Даяна

Достоен наследник на майка си

Очаква се принц Уилям и Кейт Мидълтън да посетят някои от местата, на които е била Даяна приживе . А всички ще наблюдават с интерес техните стъпки повече от 20 години по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР