Днес,13.01.2021 г., главният прокурор и главният секретар на МВР Ивайло

...
Днес,13.01.2021 г., главният прокурор и главният секретар на МВР Ивайло
Коментари Харесай

Гешев посети Мездра заради случая с убитото 8-годишно дете

Днес,13.01.2021 година, основният прокурор и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов посетиха град Мездра по отношение на случая, при който в петък бе намерено мъртво 8-годишно дете.

Двамата се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функционалностите областен прокурор на Районна прокуратура –Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, шефа на ОДМВР-Враца старши комисар Янко Янкулов, началника на районното ръководство в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.

Главният прокурор изрази убеденост, че „ ще бъде извършено бързо и всеобхватно следствие, което в оптимално къси периоди да разкрие обективната истина по случая “.

По случая с непрекъсната мярка „ задържане под стража “ е 38-годишният Д.Й., който е притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 338, алинея 3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс за причиняване на гибел по несъобразителност, вследствие държане на огнестрелно оръжие и муниции.



Снимка: Прокуратура на Република България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР