Днес, 10 октомври, е Световен ден на психичното здраве. Грижата

Днес, 10 октомври, е Световен ден на психичното здраве. Грижата ...

Какво имат да ни кажат принц Хари и Ед Шийрън.


Днес, 10 октомври, е Световен ден на психичното здраве. Грижата за него е една от мисиите на херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж и те дори се обединиха отново в кампания, популяризираща платформа за онлайн помощ.

Вчера в социалните мрежи пък ни загатнаха да очакваме още една изненада. В няколкосекундно видео видяхме как Ед Шийрън звъни на вратата на принц Хари, който го приема като очакван гост. А днес разбрахме и причината, която е събрала двамата.

Херцогът на Съсекс и изпълнителят се обединяват, за да ни напомнят за пореден път колко е важно нашето психично здраве и как трябва да полагаме необходимите грижи за него. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Окт 9, 2019 в 11:57 PDT

Срещата между двамата започва с шега от страна на Хари, че да гледа пред себе си Шийрън е все едно да се гледа в огледалото. От видеото в Instagram профила на Хари и Меган разбираме, че поканата е дошла от херцога. А Шийрън я е приел без много да се замисля, защото и за него темата за психичното здраве е важна.

Двамата споделят мнението, че хората не говорят достатъчно за тези свои проблеми, предпочитат да ги премълчават и да страдат сами. И това е голяма грешка, която се надяват да успеят да променят
Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и инициативата, която ги събра
Какво събра отново Фантастичната четворка

Хари, Меган, Уилям и Кейт пак са заедно

Двете момчета с рижави коси ни съветват винаги да споделяме болките и проблемите си и да се оглеждаме около себе си дали някой от близките ни няма нужда от помощ или просто да си поговори с някого. 

Източник: lifestyle.bg