Днес 10.02.2023 между ПФК Спартак Пловдив и СУ Васил Левски“

...
Днес 10.02.2023 между ПФК Спартак Пловдив и СУ Васил Левски“
Коментари Харесай

Спартак ще си сътрудничи със Спортното в Пловдив

Днес 10.02.2023 сред ПФК Спартак Пловдив и СУ „ Васил Левски “ Пловдив се подписа контракт за взаимна активност, обвързвана с образование и насърчаване на подрастващи футболисти. Целите и упоритостите на управлението на Спартак са да притегля и обезпечава най-хубавите условия за образование и тренировки на надарени деца от Пловдив и района. " Директорката на СУ „ Васил Левски “ Пловдив, Ружка Генова и нейната заместничка госпожа Михаела Стайкова ни срещнаха с изискванията, които учебното заведение дава на своите ученици. Условията чудесно дават отговор за реализиране на нашите общи цели и упоритости. Училището разполага с общежитие и стол за хранене. 

Учебна стратегия е направена професионално, тъй че децата да могат да съчетават образователния развой в учебно заведение и провеждането научебно-тренировъчния развой във ПФК Спартак. Благодарение на Спортното учебно заведение в Пловдив са се образовали и възпитали десетки международни и олимпийски първенци на България. Настоящия екипа от учители и възпитатели е запазил духа и поставя всички старания да продължи традицията на учебното заведение. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР